Pokal narodov

Na Pokal narodov v Assen po presenečenje

22.09.2019 12:40 , Uredništvo
Na sedežu AMZS v Ljubljani se je predstavila slovenska motokros reprezentanca, ki bo Slovenijo zastopala na Pokalu narodov konec meseca na Nizozemskem.

V sejni dvorani na sedežu AMZS na Dunajski 128 v Ljubljani so se zbrali slovenski reprezentanti, ki bodo 29. septembra 2019 na tradicionalnem Pokalu narodov. Selektor Bogomir Gajser se je že pred časom odločil in v reprezentanco vpoklical trojico, za katero meni, da lahko na zahtevni in mehki progi v Assnu pripravi tudi presenečenje. Barve Slovenije bodo z licenco AMZS branili Tim Gajser, sicer aktualni svetovni prvak v razredu MXGP, Jan Pancar, ki je v točkovanju za svetovno prvenstvo razred MX2 osvojil 28. mesto in Peter Irt, ki bo skušal čimbolj upravičiti zaupanje selektorja ter slovenske športne javnosti v razredu MX Open.

Fantje obljubljajo, da se bodo potrudili, da iz sebe in motorjev iztisnejo vse, kar se da. Slovenija se lani Pokala narodov ni udeležila. Najboljši dosežek slovenskih motokrosistov pa sega v leto 1998, ko so v Foxhillsu v Veliki Britaniji osvojili deveto mesto.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:44
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...