Dakar 2020

Pred polovico Marčič v prvi deseterici v z razredu

10.01.2020 11:34 , Uredništvo
Na reliju Dakar se prvi del letošnje dirke počasi bliža koncu. Jutri tekmovalce čaka dan počitka v Rijadu, do tja pa še peklenska današnja 880-kilometrska peščena etapa.

Zadnji dnevi v katerih se je dirka preselila z obale Rdečega morja v gorato notranjost Savdske Arabije,  so prinesli zamenjavo na vrhu med motoristi kjer vodi Toby Price in stopnjevanje tempa Slovenca Simona Marčiča. Simon je po težavah z izgubljeno nosilno matico uspel preko noči popraviti motocikel in že včeraj pridobiti nekaj izgubljenih mesta. Včeraj pa je prva sipinska etapa na letošnji dirki omogočila, da pokaže kaj zmore in kaj lahko od njega pričakujemo v drugem delu relija. Večino etape od Al Ule do Haila je vozil na četrtem mestu v svojem razredu Originals in dan končal na sedmem.

"Vesel sem, da ni več uničujoče skalnate podlage in nevarnega prahu, ki onemogoča prehitevanje, ter da prihajajo sipine. Jutrišnja peščena etapa bo brutalna, organizator pričakuje celo, da je mnogi motoristi do noči sploh ne bodo mogli končati. Sam pa komaj čakam na težke sipine, kjer lahko pokažem kaj znam. Z današnjim rezultatom sem zadovoljen, po težavah z matico se počasi prebijam nazaj v prvo deseterico v svojem razredu. V zadnjem delu sem sicer zaradi varčevanja s pogonskim agregatom nekoliko umiril tempo, saj ga jutri čaka pravi peščeni pekel. A to je Dakar in zaradi takih etap smo tukaj."

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:37
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...