Dakar 2020

Na Dakarju rezultat kariere za Simona Marčiča

16.01.2020 01:03 , Uredništvo
Simon Marčič je z drugim mestom v svojem razredu dosegel najboljšo uvrstitev na Dakarju.

Deseta dakarska etapa, ki je karavano relija vodila preko osrčja puščave Rub Al Khali, se je izkazala za eno najzahtevnejših in najnevarnejših letos. Številna prevračanja avtomobilistov, vključno s  Fernandom Alonsom, in težje poškodbe mnogih dirkačev pri skokih (padcih) preko sipin so skupaj s peščenim viharjem prisille organizatorje v skrajšanje trase.

V takšnih divjih razmerah se je izkazal Slovenec Simon Marčič, ki je v  svojem razredu zaostal le za Emanuelom Gyenesom (ki pravzaprav med amaterje v razredu Originals sploh ne sodi). Še posebno navdušujoče pa  je to, da je pridirkal na rob prve dvajseterice profesionalnih   dirkačev in pokazal, česa je sposoben.

Do cilja na obrobju Rijada je še več kot 1000 kilometrov, vključno z  današnjo peklensko 750 kilometrsko etapo.


Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:34
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...