Dakar 2020

Marčiču petdeseto mesto v absolutni konkurenci

18.01.2020 23:48 , Uredništvo
Po 8000 kilometrih dirkanja preko brezpotij arabskega polotoka se je v bližini Rijada končal letošnji reli Dakar.

Cilj je po odisejadi z izgubljenim vijakom v začetku dirke in s prebavnimi težavami v zadnjih etapah več kot uspešno dosegel tudi Slovenec Simon Marčič, ki je s prebojem v prvo petdeseterico v absolutni konkurenci (in 8. mestom v razredu kjer pomoč mehanikov ni dovoljena) dosegel svojo najboljšo dakarsko uvrstitev.

“Res sem vesel svojega tretjega dakarskega cilja in še posebno tega, da sem dokazal, da se še posebno na sipinah lahko kosam z najboljšimi. Če ne bi izgubil toliko časa ob okvari na tretji etapi, bi se lahko boril za stopničke v svojem razredu - kar je bil tudi moj cilj. A veliko sem se naučil in drugo mesto med Originalsi na najteži etapi, mi daje odlično motivacijo za naprej,” je v cilju povedal Simon, trdno odločen, da se še vrne na to najbolj noro dirko na svetu..


Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:35
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...