Neuradno

Rossi je out, prihaja Quartararo, Lorenzo testni voznik

29.01.2020 12:10 , Peter Pirkovič | Foto: Facebook
Kot kaže bo letošnja sezona zadnja v tovarniškem moštvu za Valentina Rossija, saj naj bi njegov sedež zasedel Fabio Quartararo. Tako napovedujejo pri Motorsport.com, kjer naj bi imeli menda zelo zanesljive vire blizu Yamahinega moštva.

Po tistem, ko je včeraj podaljšanje pogodbe za sezoni 2021 in 2022 oznanil Maverick Vinales, je danes na tapeti usoda Valentina Rossija. Po zelo medli lanski sezoni, je Italijan že dlje časa predmet razprave Yamahinih šefov. A načrt je menda sledeč. Zaradi povečanega zanimanja tovarniških moštev Suzukija in Ducatija, naj bi francoskega dirkača od prihodnje sezone posadili na sedež tovarniškega motocikla, 41-letnemu Rossiju, ki se še kar počuti »fit« za tekmovanja na stezi pa naj bi preusmerili v poltovarniško ekipo Petronas. Seveda, ni izključen niti scenarij dirkaške upokojitve. Vse bolj glasne pa so govorice, da se v karavano MotoGP vrača Jorge Lorenzo. Ta naj bi menda sprejel ponudbo Yamahe, da bi z njimi sodeloval kot testni dirkač.

Japonci naj bi o spremembah spregovorili v zelo kratkem času, še pišejo pri motorsport.com.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:33
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...