Uradno

Lorenzo se vrača k Yamahi kot testni voznik

30.01.2020 11:55 , Peter Pirkovič
Danes je prišla še uradna potrditev tistega, kar se je namigovalo v zadnjih dneh. Jorge Lorenzo, ki se je ob koncu lanske sezone dirkaško upokojil, bo zdaj znova tesno povezan z nekdanjim delodajalcem.

Trikratni svetovni prvak v MotoGP se bo z Yamaho M1 prvič po stezi zapodil prihodnji teden na testiranjih v Sepangu. Lin Jarvis je povedal, da so ob njegovi napovedi, da se dirkaško upokojuje, takoj sestavili primerno ponudbo za testnega voznika, saj so njegove izkušnje zlata vredne za razvoj dirkalnika. Je natančen, zelo motiviran in tehnično dobro podkovan voznik, ki bo v japonski ekipi prinesel svež veter. Prednost pa je tudi v tem, da v Yamahini družini pozna sistem dela in večino zaposlenih. Z Yamaho je bil aktivno povezan od 2008 do 2016, ko je nove izzive našel pri Ducatiju.

Hkrati se zdi, da je zgodba nekako povezana tudi z dejstvom, da so se pri tovarniškem moštvu končno razšli z Valentinom Rossijem in da so na njegovo mesto postavili zelo perspektivnega in talentiranega dirkača. Morda je to bil tudi Lorenzov pogoj.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:31
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...