Jorge Lorenzo tudi na dirki za VN Katalonije?

04.02.2020 11:13 , Peter Pirkovič
Vse kaže, da bo Lorenzova upokojitev zelo kratko trajala, saj bi lahko Španca videli v sedlu tovarniške Yamahe na dirki v Barceloni.

Za dirko, ki bo potekala prvi konec tedna v juniju, so pri Yamahi na IRTA-o že poslali prošnjo za vključitev »wildcard« dirkača, ki uradno še nima imena, a skoraj zagotovo lahko sklepamo, da gre za Jorgeja Lorenza. Slednji je včeraj prvič po dolgem času, v Sepangu, spet sedel za krmilo tovarniške Yamahe in začel nabirati testne kilometre ter zbirati dragocene podatke, ki jih bodo Yamahini mojstri uporabili za končni razvoj letošnjega dirkalnika. Teh podatkov bo letos deležen tudi Valentino Rossi, za katerega je že jasno, da bo to njegova zadnja sezona pri tovarniški ekipi Yamahe. 

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
Če kaj Lorenzu leži, je to Yamaha. Škoda, da so ga zaradi Rossijeve užaljenosti nad finalom 2015 pri Yamahi degradirali in posledično pustili k Ducatiju in pozneje k Hondi. Prav na Yamahi je Jorge blestel, njegove perfektne runde so še danes vsem ljubiteljem motociklizma v dobrem spominu. Perfekcionist.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:31
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...