Yamaha

Yamahini ekipi predstavili podobo za 2020

06.02.2020 15:26 , Artur Švarc
Tovarniška ekipa Yamahe je predstavila podobo letošnjih dirkalnikov na posebni predstavitvi v Maleziji.

Po spremembah v dirkaških vrstah za 2021, ki so jih objavili pred tednom dni, so dan pred začetkom testiranj razkrili podobo YZR-M1, ki še vedno namenja največ prostora sponzorju Monster Energy.

Yamaha je v svoje vrste zvabila tudi upokojenega Jorgeja Lorenza, ki bo ob vlogi testnega voznika kot vse kaže kot tretji drkač odpeljal VN Katalonije v Barceloni.

Hkrati so dizajn razkrili tudi pri satelitski ekipi Petronas SRT, ki ima precej več sprememb v primerjavi z lanskim motociklom.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:30
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...