Uradno

Marquez pri Hondi do konca 2024

20.02.2020 12:55 , Peter Pirkovič
Aktualni svetovni prvak v MotoGP je podpisal novo štiriletno pogodbo z japonskim proizvajalcem.

Španski dirkač, ki ima v svoji MotoGP statistiki 56 zmag na dirkah in 62 zmag na kvalifikacijah, bo prvo ime pri Hondi še vsaj do konca decembra leta 2024.

 

»Zelo sem ponosen, da še štiri leta ostajam del ekipe Honda Racing Corporation. Japonski proizvajalec mi je dal priložnost, da v razred MotoGP leta 2013 vstopim s tovarniškim motociklom. Vse od takrat smo uspehe dosegali skupaj, zato se veselim, da bom tudi v prihodnje del Hondine družine," pove Marc Marquez. 

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
dajanaristova 27.02.2020 ob 23:30
SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...