Električna Dacia za manj kot 13 tisočakov
Objavljamo cene
Električna Dacia za manj kot 13 tisočakov
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.03.2021 09:49

Slovenski trgovci, ki imajo v svoji ponudbi vozila znamke Dacia, bodo poleti začeli sprejemati naročila za model Spring. Na voljo bo v treh različicah.

Peter Pirkovič Dacia

Dacia Spring na slovenske ceste prihaja jeseni in bo zagotovo v tem razredu prijetna popestritev, saj jo odlikuje razmeroma dostopna cena. Gre za avtomobil za štiri osebe, z dosegom 230 kilometrov v kombiniranem ciklu WLTP (305 km v ciklu WLTP City) ter uporabno opremo in funkcijami izpolnjuje bistvene potrebe mobilnosti v mestnem in primestnem okolju.

Poleg klasične različice za vsakdanjo uporabo, bosta v ceniku še verziji Business (namenjena za poklicne voznike in vozne parke) in Cargo (homologacija N1). Prvi dve v prodajne salone pripeljeta jeseni, medtem ko tovorna prihaja sredi prihodnjega leta. Med serijsko opremo se uvršča ročna klimatska naprava, radijski sprejemnik Bluetooth, vtičnica USB, dnevne LED luči, prevleke iz umetnega usnja in tkanine, električni pomik sprednjih in zadnjih stekel ter polnilni kabel za javne polnilnice. Redna cena takšne izvedbe znaša 16.240€ in če od te cene odštejemo še trenutno subvencijo 4500 evrov, se končna cena zniža tik pod 13 tisočakov. 

Cene za model Cargo še niso oblikovane.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija