Rahla prenova za RAV4
Toyota
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.06.2022 11:24

Toyota je napovedala serijo nadgradenj za evropski RAV4 za modelno leto 2023.

Artur Švarc

Med novostmi je novi 10,5-palčni infotainment z navigacijo v oblaku, ki omogoča uporabniku, da načrtuje pot vnaprej, spremlja promet in druge dogodke na cesti in vreme.

 

Ob nakupu dobi kupec naročnino na Smart Service za štiri leta in lahko dostopa do najnovejših multimedijskih in navigacijskih sistemov znamke Toyota, storitev pa sploh ne potrebuje povezave s pametnim telefonom.

Tu je tudi aplikacija za mobilnike MyT, ki uporabnikom omogoča, da prek svojega telefona spremljajo različne informacije o vozilu, kot so analitika vožnje, nivo goriva in številna druga opozorila. Na voljo je tudi sledilnik vozila.

Pri Toyoti so bolj naklonjeni Jabolčnikom – Apple CarPlay je serijski, Android Auto je opcija. Dodali so tudi glasove ukaze, ki omogočajo nadziranje klimatske naprave ali multimedije, začnejo telefonski klic ali odprejo in zaprejo okna.

Novi so tudi digitalni merilniki, zaslon meri 12,3-palca in ima štiri stile prikazovanja in tri mesta za individualno prilagajanje. Le v osnovni različici zaslon še vedno meri 7 palcev.

Nekaj izboljšav in novosti je tudi v asistenčni elektroniki, za konec mini prenove pa je treba omeniti še nekaj novih barv zunanjosti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2021 Avtomanija