Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Novice
Francoski L'Automobile Magazine je objavil fotografije novega Mercedesa SL, ki ga bodo Nemci predstavili na avtomobilskemu salonu IAA v Munchnu v začetku prihodnjega meseca.
Na parkirišču za tovornjake v Oklahomi je kamera ujela spektakularno eksplozijo. Zagorel je tovornjak, ki je prevažal pločevinke deodoranta v aerosolu.
Elon Musk upa na začetek proizvodnje Teslinih avtomobilov v Berlinu oktobra.
Predaja novega italijanskega športnika je šla po zlu v trenutku, ko ga je voznik tovornjaka želel raztovoriti. Nakladalna ploščad je popustila pod težo avtomobila, slednji pa je trdno pristal na asfaltu.
BMW iX3 je na slovenski trg zapeljal letos v začetku leta, zdaj pa iz Munchna sporočajo, da imajo za jesen že pripravljeno prenovljeno verzijo tega vozila.
V času, ko se avtomobilska industrija spopada s težavami pomanjkanja polprevodnikov, so se Volkswagnovci v Južni Ameriki znašli po svoje.
Dediščina Uweja Gemballe ostaja v dosedanji lasti, je odločilo nemško sodišče.
Na največjem svetovnem tržišču, na Kitajskem, prodaja avtomobilov upada že tretji mesec zapored. Vzrok so tamkajšnje poplave, nova žarišča covida 19 in pomanjkanje polprevodnikov.
Pred premiero v Peeble Beachu je svetovni prvak F1, Jenson Button, novega Lotusa zapeljal po dirkališču v Laguni Seci.
Kako je ljubeč oče razveselil svojega sina s 70-dnevnim projektom.
Le nekaj dni oddaljen od uradne premiere, prve fotografije pa so že obšle svetovni splet.
Pisalo se je leto 2019, ko so pri Tesli Motors predstavili njihov futuristični elektrognani poltovornjak. Čeprav so takrat prve predaje kupcem napovedovali za letos, se zagon proizvodne linje časovno spet odmika.
Proti koncu letošnjega leta bo minilo celo stoletje odkar je ta ameriška znamka v Sloveniji odprla prvo prodajalno in kupcu prodala svoj avtomobil.
Toyota kljub globalnemu pomanjkanju delov načrtuje povečanje prodaje v Evropi, kar pomeni 1,22 milijona prodanih vozil v letu 2022, do leta 2025 pa naj bi številka narasla že na 1,5 milijona vozil.
V Rusiji želijo za poklicne voznike uvesti sistem prepoznavanja utrujenosti voznikov na podlagi stanja očesnih zenic ali srčnega utripa.
Bilo je sredi poletja 2016, ko so nas iz Akrapoviča povabili na praznovanje 25. obletnice ustanovitve danes mednarodno uveljavljenega podjetja v avtomobilski in motociklistični industriji.
Na olimpijskih igrah v Tokiu se je Kitajska uvrstila na drugo mesto po številu zbranih zlatih medalj. Kitajski športniki so domov prinesli kar 38 medalj, le eno manj kot prvouvrščene ZDA. Proizvajalec avtomobilov Hongqi je za dobitnike odličij pripravil posebno presenečenje.
Toyota je odložila prihod svojega prvega cestno legalnega hiperšportnika, po tem, ko je bil prototip uničen v požaru. Razvoj dirkaške različice poteka nemoteno naprej.
Poletno potepanje po Tirolskem in v Dolomitih, je Herbet Diess pred kratkim pospremil s kritiko na račun polnilne infrastrukture.
Italijanski proizvajalec športnih vozil je oznanil, da v kratkem javnosti predstavi nov model, ki bo nosil nekdaj slovito ime. Countach.
Lamborghini Aventador SVJ Roadster je že sam po sebi precej drag, pričujoči primerek pa je najverjetneje najdražji na svetu. Za to je zaslužna njegova registrska oznaka.
Zgodilo se je včeraj v naselju Solaris pri Šibeniku. Zaradi plačljivih parkirišč so nekateri vozniki parkirali kar ob morju.
RM Sothebys bo v Montereyu ponudil enega od Jaguarjev XJR-15.