Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Novice
Iz italijanskega Ferrari Cluba so sporočili, da se bodo njihovi člani prvi septembrski konec tedna srečali v Sloveniji.
Tretjina britanskih voznikov raje izbere daljšo pot, kot da bi se peljala po ozkih podeželskih cestah.
Poskus prihraniti denar za stroške prevoza se je vozniku grdo maščeval.
Avkcijska hiša RM Sotheby's bo na dražbi ponudila redek primerek Lamborghini Miura P400 S iz leta 1971. Ocenjujejo, da bo novi lastnik zanj odštel več kot dva milijona dolarjev.
Lamborghinijev program osebne prilagoditve vozil ponuja širok nabor možnosti, da si lastniki zasnujejo avto po svojih željah, toda nek lastnik Aventadorja SVJ je šel še korak dlje in stvari dobesedno vzel v svoje roke.
Nobena skrivnost ni, da se voznikov različnih znamk držijo določeni stereotipi. Čeprav so večinoma neutemeljeni, pa pogled v statistiko kazenskih točk razkriva, kaj vozijo vozniki, ki imajo največ težav z zakonom.
Na dražbi se je znašla še ena eksotična predelava – Fiat 900T za plažo.
Zaradi hitrega širjenja virusa v najnovejši obliki in novih omejitev v New Yorku je tik pred zdajci odpovedan tamkajšnji avtomobilski salon, ki bi vrata odprl čez nekaj dni.
V Španiji so razvili nov način ponovne uporabe odpadnega papirja. Papir, ki ga ni mogoče reciklirati, sežgejo, pepel pa nato uporabijo pri izdelavi cest. Po trdoti je namreč podoben cementu, način pridobivanja pa je bolj ekološki.
Število voznikov, ki pričakujejo, da bo njihov naslednji avto imel električni pogon, se je v zadnjem letu povečalo za tretjino.
Pred nekaj dnevi so na pretočni platformi Nexflix objavili dokumentarno mini serijo o inženirju, inovatorju in ustanovitelju podjetja DeLorean Motor Company.
Mercedes je združil moči z Amazon Prime Video za prihajajoči film o Pepelki.
Ob delu na cesti in enosmernem prometu se pogosto jezimo nad padalci, ki so z druge strani zapeljali globoko v rdečo na delovnem semaforju.
BMW je predstavil nov varnostni avto za motociklistično dirko svetovnega prvenstva MotoE v Avstriji. To bo povsem električni i4 M50.
Honda je domačim živalim prijazna znamka. Dokaz je njihova linija dodatkov za ljubljenčke, ki so jo za zdaj ponudili le japonskim kupcem.
Daewoo Matiz je eden tistih avtomobilov, ki so bili pred nekaj desetletji razmeroma pogost pojav na naših cestah, naenkrat pa so z njih večinoma izginili. S pomočjo digitalne umetnosti lahko vidimo, kako bi izgledal v sodobni inkarnaciji.
Ko je konec 2015 na trg prišla Alfa Giulia, je zasedla mesto najlepše limuzine. Ampak nekaj je manjkalo in še vedno manjka.
Audi je v prvi polovici leta dosegel rekordno prodajo, vendar se utegne zaradi težav v dobavni verigi in višjih stroškov surovin situacija v drugi polovici leta obrniti.
Vsi smo se že znašli v situaciji, kjer smo začutili klic narave prav med vožnjo po avtocesti, po možnosti daleč od počivališča. Kot kaže, se je to zgodilo tudi neki Britanki, ki so jo policisti ujeli na radar.
V Franciji so na prometno bolj obremenjenih cestah nameščene tako imenovane superkamere, ki omogočajo hkratno kaznovanje več voznikov, ki kršijo prometne predpise.
Prihodnost pogona za množični transport bodo bodisi baterijski ali pa pogon na gorivne celice. Motor z notranjim izgorevanjem se poslavlja in ob iskanju alternativ se najdejo različne inovativne rešitve. Eno izmed njih je razvila škotska destilarna viskija Glenfiddich.
Aston Martin postopno okreva po krizi lanskega leta, deloma tudi po zaslugi svojega SUV modela.
Na salonu v Munchnu bodo pri Mercedesu predstavili novega člana električne družine, ki bo nosil oznako EQE.