Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Novice
Konec letošnjega novembra v kinematografih premierno predstavijo novo nadaljevanje franšize Ghostbusters, kjer eno glavnih vlog odigra prepoznavni Cadillacov reševalni avto.
Oblasti pozivajo voznike, naj vozijo hitreje.
Pregorela žarnica pomeni zmanjšano vidnost vozila, zato nas policisti lahko kaznujejo, če na našem avtu ne delujejo vsa svetila, ki bi morala. V ZDA so se s težavo spopadli drugače.
Berlingo, ki po več kot 20 letih še vedno ohranja precejšnjo priljubljenost med kupci, se zdaj predstavlja z novim alternativnim pogonom. Tega prostorskega velikana zdaj poganja samo električna energija.
Škatlasti terenčki so v vzponu in tudi korejska znamka ponuja svojo igračko.
Hyundai je napovedal minivana, ki si oblikovne poteze sposoja pri Tucsonu.
Spletna stran Carinsurance.ae je pripravila zanimiv cenovni pregled cen petih modelov različnih avtomobilskih znamk, ki se prodajajo na 32 različnih trgih po svetu. Tudi v Sloveniji.
Gilles le Borgne, šef razvoja pri skupini Renault, je za angleški Autoexpress potrdil, da znamka Alpine razvija novega športnika na osnovi Renaulta 5 EV.
Mercedes-Benz EQS postavlja nove standarde v segmentu luksuznih limuzin. Vsebuje veliko najnovejše tehnologije, vendar pa bodo nekatere možnosti na voljo kot naročniška storitev.
Na dražbi bodo prodali Mercedes 600 nekdanjega Beatla Georgea Harrisona.
Nekatere reči kar ne morejo umreti in Lada Niva prihaja v še eno novo obdobje.
McLaren je na trg poslal svoje prvo povsem električno vozilo, ki ima za povrh še precej dostopno ceno. Žal pa je namenjeno omejeni skupini voznikov.
Vsako leto je po vsem svetu odvrženih 145 milijard cigaretnih filtrov, ki se, preden dosežejo smeti, valjajo povsod naokoli. Ko je nek nizozemski oče opazil, da so se znašli tudi v rokah njegovega štiriletnika, se je odločil, da bo glede tega nekaj ukrenil.
Skoraj vse BMW-jeve tovarne se soočajo s pomanjkanjem polprevodnikov.
Delničarji Volkswagna so potrdili načrtovano poravnavo v aferi Dieselgate, s katero bo proizvajalec avtomobilov dobil 288 milijonov evrov kompenzacije za škodo, ki jo je zaradi škandala utrpel.
Kot del skupine Volkswagen Audi pospešuje razvoj električnih vozil. Z letom 2026 bi lahko pri novih modelih celo povsem opustil motorje z notranjim izgorevanjem. To pa ne pomeni, da bo znamka izgubila svojo značilno masko.
Ali pa tudi ne - odkar ima Tesla zunanje zvočnike v sklopu sistema AVAS, lahko rohni kot pobesenla mačka.
Verjetno vas večina že davno ne šteje več, koliko filmov vsebuje najuspešnejša avtomobilska filmska franšiza Hitri in drzni.
Mercedes pospešuje v smeri elektrifikacije in hibridizacije, najnovejša napoved je EQS SUV v civilni in Maybachovi izvedbi.
Bugatti je dostavil še zadnji Divo in tako zaključil omejeno serijo 40 primerkov svojega hiperšportnika. Divo je bil prvi karoserijski projekt v Bugattijevem sodobnem obdobju, to prakso pa nadaljujejo z La Voiture Noire in Centodieci.
Michelin za leto 2024 napoveduje svojo revolucionarno gumo, ki ne bo polnjena z zrakom. Namesto zraka bodo vozilo podpirali fleksibilni kompoziti.
Vodstvo Aston Martina je sprejelo odločitev, ki bo za vedno spremenila podjetje. V novi generaciji modelov DB11 in Vantage bo motorje z notranjim izgorevanjem zamenjal električni pogon.