Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Novice
Audi je pomladi 2015 predstavil LMS GT3 specifikacijo R8 in avto po šestih letih še vedno najde izboljšave.
3D tisk se uveljavlja tudi v avtomobilski industriji, predvsem za manjše komponente, zaradi prednosti uporabe lahkih materialov pa na ta način izdelujejo tudi nekatere dele za superšportnike.
Macan tudi po sedmih letih ostaja eden izmed prodajno bolj priljubljenih Porschejev. Da bi lažje dočakal novo generacijo, ki je napovedana za leto 2023 oziroma 2024, je bil deležen nekaj optimizacije.
EQG je najnovejši projekt nemškega proizvajalca, ki bo predstavljen čez dober mesec na salonu v Munchnu, na ceste pa pripelje v začetku 2023.
Audi A1 po izteku življenjskega cikla trenutne generacije ne bo dobil naslednika. To sicer ne pomeni, da Audi zapušča segment manjših modelov, pomeni pa, da zanje ne bo več uporabljal klasičnega pogona.
Največja uspešnica Lamborghinija je doživela pomemben nov mejnik – 15 tisoč narejenih primerkov.
Številni lastniki vozil Tesla so v zadnjem času naleteli na nepričakovanega sovražnika. Njihova vozila so postala žrtve glodavcev.
Po štiriletni prekinitvi se v letu 2022 v Pariz vrača bienalni avtomobilski salon v sodelovanju z Equip Auto, oblikoval pa naj bi se dogodek novega formata.
Deževje zadnjih dni je marsikje povzročilo težave v prometu, v nekaterih primerih pa tudi škodo na vozilih.
Na dražbi se je znašel avto pevca zasedbe U2, Bona Voxa.
Takšno opozorilno nalepko bi potreboval voznik Nissana Altime, ki je – skupaj z za njim vozečim tovornjakom – dokazal pomembnost varnostne razdalje.
Volkwagen je pred dvema letoma po več kot osmih desetletjih upokojil Hrošča in vse njegove reinkarnacije.
V ZDA v Georgiji je tovornjak po trčenju v most le tega premaknil skoraj za dva metra.
Javni investicijski sklad Savske Arabije in Ares Management bosta v McLaren investirala 400 milijonov funtov.
Fordov električni križanec Mustang Mach-E je postavil svetovni rekord v varčnosti.
Na največjem trgu na svetu novi modeli vznikajo kot gobe po dežju.
Včeraj so iz Evropske komisije sporočili, da bo po letu 2035 vse drugače. V zasledovanju novih podnebnih ciljev se bomo morali odpovedati avtomobilom z motorji na notranje izgorevanje.
Lamborghini Miura je že sama po sebi redko vozilo, saj so proizvedli manj kot 1000 primerkov, toda med njimi so bili le trije modeli SVJ. Eden izmed njih zdaj išče novega lastnika.
Pininfarina je podpisan pod mnogo lepih avtomobilov, ki so zapeljali na ceste skozi desetletja. Ekipa je zdaj sestavila nor koncept, narejen izključno z uporabo navidezne in razširjene resničnosti.
Clarkson, Hammond in May so zadnji lockdown izkoristili za snemanje novih dogodivščin v okviru njihove oddaje na Amazone Prime.
Iz Opla, ki je pod okriljem skupine Stellantis, so na dan, ko so predstavili novo Astro, sporočili, da mesto prvega moža s prvim septembrom prevzema Uwe Hochgeschurtz.
Nemci so objavili prve fotografije potniške kabine nove generacije modela SL, ki bo po novem imel na voljo dve dodatni mesti za potnika. Namreč, SL s svojim prihodom nadomešča praznino za modelom AMG GT Roadster, ki so ga pred kratkim upokojili.
V teh vročih dneh je prevažanje hišnega ljubljenčka v avtu lahko zanj tudi usodno.