Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Novice
Zakonca iz Kalifornije sta svojo 40. obletnico proslavila na edinstven način: z nakupom para vozil Rolls-Royce, narejenih posebej zanju.
Človek in motorizirani stroj sobivata že nekaj stoletij, nekateri pojmi pa še vedno niso dorečeni in dobivajo nove definicije.
Mazda je v sodelovanju z japonskim proizvajalcem športne opreme Mizuno razvila model čevljev, namenjenih voznikom.
Veliki električni GT ali evolucija A7 v električni dobi, ki bo pri Audiju nastopila v desetletju, ko bodo prenehali izdelovati klasične avtomobile.
BMW je z a ameriški in evropski trg pripravil posebno izdajo X5, postavljeno na osnovo M50i.
Prodaja se BMW 320i, s katerim je nekdanji dirkač Alessando Zanardi prvič zmagal v WTCC leta 2005.
Po nedavni predstavitvi najnovejše strategije vseh znamk, ki spadajo pod Stellantisovo streho, je daleč najbolj odmevala informacija, da bo Alfa Romeo od leta 2024 postala Alfa e-Romeo.
Ime Rimacovega hiperšportnika lahko pomeni različne stvari.
Mate Rimac je razkril svoj najnovejši načrt. Na zagrebške ulice želi pripeljati projekt avtonomnega vozila, imenovanega robotaksi.
Subaru je po 49 letih dosegel pomemben mejnik in v juniju proizvedel svoj dvajsetmilijonti avtomobil s štirikolesnim pogonom.
Elon Musk je kitajsko vlado pozval, naj na družabnih omrežjih cenzurira objave, ki so kritične do Tesle.
Manj kot leto dni po predstavitvi koncepta bo Renault predstavil še produkcijsko različico električnega Megana. Javnost si ga bo lahko ogledala na avtomobilskem salonu v Munchnu med 6. in 12. septembrom.
Hrvaško notranje ministrstvo je pripravilo dopolnilo Zakona o varnosti v prometu, z njim prvič ureja tudi električne skiroje.
Da lahko na najpomembnejši dirki sezone kolesarji pokažejo vse, kar zmorejo, mora v ozadju vsake etape usklajeno delovati celotno kolesje Toura – tudi na štirih kolesih.
Pri nemškemu proizvajalcu avtomobilov, ki je del koncerna Stellantis, so oznanili popoln prehod modelske palete na izključno električni pogon.
BMW je v prvi polovici letošnjega leta zabeležil občutno rast prodaje.
V državi, ki se ponaša z eno najvišjih subvencij za nakup električnih vozil, se kupci vse bolj ozirajo za rabljenimi dizli.
V tekmovanju WRC se od prihodnje sezone dalje obeta nova era, saj bodo dirkalniki prvič opremljeni s hibridno pogonsko tehnologiji. M-Sport je danes predstavil svoje novo orožje za prihodnjo sezono.
Prvi mož Mercedesovega F1 moštva je z njim v 12 letih prevozil le dobrih 5 tisoč kilometrov, zdaj pa se je odločil, da mu poišče novega lastnika.
Mojstri preverjanja avtomobilske varnosti so pred kratkim na več različnih načinov razbijali Renaulta Kangooja in Opla Mokko. Na koncu so obema namenili štiri varnostne zvezdice.
V Franciji se je začela proizvodnja Toyotinega modela Yaris Cross.
Legendarna vozila Zastava imajo v naših krajih precej privržencev, a sloves jugoslovanske znamke je močno presegel meje nekdanje domovine. Klub ljubiteljev Zastavinih vozil najdemo celo na Nizozemskem.
V dneh pred razkritjem Hyundai stopnjuje napetost.