Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Predelave
Opel v aktualni generaciji ni pripravil GSi ali OPC različice, GS Line je najbolj udarna možnost, kar pa ni preprečilo Irmscherja, da pripravi ekstrem po svojih željah.
Na začetku osemdesetih je Lancia v okviru Skupine B naredila tudi nekaj cestnih primerkov 037, ki jih ni ostalo veliko.
Za to predelavo se ne skriva kateri od znanih predelovalcev, ki so prisotni na tržišču, pač pa le nek avtomobilistični navdušenec, ki je svojo idejo predelave tudi dejansko uresničil.
Ni trajalo dolgo, ko se je med dodatki za M4 znašla tudi običajna maska.
Nemški predelovalec, ki v glavnem posega v drobovje Bavarcev, je med predelane dodal najmočnejša predstavnika BMW-jeve Serije 4.
993 ima posebno mesto v zgodovini modela 911, saj je zadnji z zračno hlajenim 6-valjnim bokserjem.
Škoda je v Parizu 2018 predstavila koncept Vision RS, ki je bil podlaga za Scalo, hkrati pa je bil napoved za navito malo kombilimuzino.
Wheelsandmore je v svojo ponudbo dodal nadgradnjo Ferrari F8 Tributo. Predelava vsebuje nadgradnjo motorja ter novo vzmetenje, izpušni sistem in platišča.
Nizozemski oblikovalec Niels van Roij se je pred časom lotil risanja zelo posebnega projekta oziroma predelave, ki je pred dnevi končno ugledala luč sveta. Po skoraj 60 letih so s tem unikatnim avtomobilom znova obudili oznako Bredvan.
Tesla za zdaj v svoji ponudbi nima kabrioleta, zato je karoserist Ares Design izdelal vzorčni primerek Modela S brez strehe.
Hišni Volkswagnov predelovalec je že pred časom sklenil poglobljeno sodelovanje tudi z znamko Cupra, rezultat tega pa je med drugim naviti Formentor.
Nemško podjetje lastnikom divjega Hyundaija i30 N omogoča preobrazbo, ki jih bo stala 4 tisočake, ti pa v zameno dobijo avto, ki po zunanjem videzu spominja na WRC specialko.
Tuning podjetje Zyrus je predstavilo cestno legalen paket nadgradnje za Lamborghini Huracan, ki italijanskega hiperšportnika spremeni v divjo zverino.
Ameriška divizija Toyote je pripravila prav posebno unikatno verzijo Supre s snemljivo streho.
Poljski mojstri iz podjetja Carlex Design so zadnje mesece intenzivno urejali preobrazbo Defenderja. Pokažemo vam prve fotografije.
Nizozemsko podjetje je pohitelo in pred dnevi predstavilo športno preobrazbo modela ID.3.
Terenski Romun je bil deležen nenavadne predelave, ki je za take vrste avta nismo vajeni. Iz terenskega vozila je Duster postal pravi cestni mišičnjak.
Nemški tuner je znova opozoril nase, saj je na osnovi Mercedesa AMG GT 63 S 4Matic+ razvil novo zver.
Rolls-Royce Wraith kupe je pod taktirko nizozemskega oblikovalskega podjetja Niels Van Roij Design doživel preobrazbo v shooting brake. Izdelali bodo le sedem primerkov po naročilu, novo različico pa so poimenovali Silver Spectre Shooting Brake.
Za vse, ki jim polno opremljeni M še ne bo dovolj, je BMW že pripravil tudi hišni tuning.
Belgijski predelovalec Dimma za lastnike 308 GTi z dovolj debelo denarnico omogoča vrnitev v čase, ko so na cestah hrumeli zelo posebni cestni dirkalniki. Eden izmed takih je bil 205 T16.
Cyan Racing je odgovoren za sodobno interpretacijo klasičnega Volva P1800.
SpeedKore ima za sabo dolgo vrsto mogočnih predelav starin, vendar so bile do zdaj vse ameriške. Z BMW-jem 3.0 CS za Roberta Downeya Jr. so prestopili nov mejnik.