Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Moto
Pred časom se z motorjem ustavim v Kobaridu in čisto po naključju srečam Miho Šaleharja. Rojen radijec, ki prosti čas preživlja v svojem drugem domu. V najbolj zahodni vasi v Sloveniji. V Robidišču.
Novi motocikel KTM so kupci dobesedno razgrabili. Model RC 8C je bil razprodan v manj kot petih minutah.
Bavarci so po velikanskih ledvičkah na seriji 4 zdaj poskrbeli za nov oblikovni šok. Čez nekaj mesecev v prodajo pošljejo električni skuter, katerega oblika je zares nenavadno drzna.
Pri Ducatiju se brez dvoma čuti vpliv nemških lastnikov, kar zelo dobro vpliva na razvoj. Multistrada V4 S je odličen dokaz, da se v enem izdelku lahko združi nabrušena pogonska tehnika, napredna tehnologija in potovalno udobje.
Ker se je v zadnjem času v Španijo močno povečalo število prometnih nesreč, katerih povzročitelji so motoristi, se je tamkajšnji generalni direktorat za promet pred časom odločil uvesti nov tip prometnih znakov.
Akrapovič je predstavil svoj novi izpušni sistem za najnovejšo različico Suzukijeve Hayabuse, legende med motocikli.
KTM je pred nedavnim predstavil omejeno serijo motocikla 1290 Super Duke RR. Povpraševanje je bilo nepričakovano visoko.
Segwaya se spominjamo predvsem po piflarskem vozilu na dveh kolesih, pod novimi lastniki pa se nadaljuje evolucija.
Kupcem so ob jubileju pripravili posebno ponudbo.
Suzuki je predstavil tretjo generacijo najhitrejšega serijsko proizvajanega motocikla.
Kot pravijo je prišel čas streznitve, zato je njihova prihodnost predstavljanja novih produktov bolj ali manj samo še digitalna.
Oglasili so pri mojstri izdelovanja izpušnih sistemov, ki napovedujejo, da so skupaj z Ducatijem razvili nov izpuh ta športni potovalni motocikel.
Italijanska motociklistična znamka je skupaj z Lamborghinijem pripravila posebno serijo Diavela 1260, ki bo štela le 630 primerkov.
Motociklistična dirka po znanem otoku v irskem morju je ponovno odpovedana. Tako kot letos tudi prihodnje leto zaradi vpliva Covid-19.
Pri japonskemu proizvajalcu so predstavili novo izdajo modela Rebel, z zmogljivejšim pogonskim agregatom, ki na slovenske ceste pripelje aprila prihodnje leto.
Motoristični oddelek Bavarcev je opozoril nase s korenito prenovo njihovega streetfighterja. V prvi vrsti poudarek namenjajo izgubi kilogramov in novemu pogonskemu agregatu.
Nekdanji italijanski motociklistični as in monaški proizvajalec motornih koles, sta pred nekaj dnevi v velikem slogu obeležila 20. obletnico obstoja družbe Venturi. Na stezi letališča Châteauroux v Franciji so postavili kar 11 hitrostnih rekordov.
Po številnih napovedih so pri Ducatiju včeraj dokončno razkrili novo generacijo njihovega športno-potovalnega motocikla, ki največji poudarek namenja štirivaljnemu motorju z oznako Granturismo. A to ni edini tehnološki napredek pri Multistradi.
V teh dneh v prodajo pošiljajo prve primerke elektrognanega dvokolesnika MO eScooter 125.
Bavarci so za prihodnjo sezono napovedali prihod prenovljenih modelov z oznako R nineT. Osvežitev prinaša nekaj minimalnih sprememb na pogonski tehniki, udobju in opremi.
V zadnjih izdihljajih letošnje motoristične sezone sem na kratko preskusil delovanje inovacije slovenskega startup podjetja Movalyse, ki ga preko svoje ponudbe promovira Zavarovalnica Sava.
Volkswagen v teh dneh opravlja različne pogovore s potencialnimi kupci za znamko Ducati, pišejo pri Reutersu.
Za razliko od avtomobilistične scene, kjer vsi proizvajalci stremijo k neizmerni intenzivnosti tehnoloških inovacij, je motociklizem še vedno precej svoboden in prvenstveno daje prednost užitku med vožnjo. A pri tem motoristi ne smemo pozabiti na varnost in v slučaju, ko se dejansko pripeti nezgoda, je lahko mala napravica Vigobox ključni faktor pri reševanju življenja.