MotoGP Video

Kako v praksi deluje Ducatijev holeshot

Posnetek iz Dohe, ki nazorno pokaže, kako sofisticiran je Ducatijev štartni sistem.

20 najbolj smešnih MotoGP trenutkov

Dirkači na dveh kolesih so tudi zelo veliki otroci.

Marquez v akrobatskem letalu

Svetovni prvak je preizkusil akrobacije v akrobatskem letalu in povedal, da so občutki čisto drugačni od vožnje motocikla.

Hondina dirkača v šoli

Še ena prednovoletna - Dani Pedrosa in MM sta obiskala šolarje, navduši pa iskrenost otrok.

Millerjev grozovit padec

Jack Miller je imel včeraj med četrtim prostim treningom neverjetno srečo, da se je po grdem padcu pobral in lahko nadaljeval z dirkanjem.

Nori Marquez z motociklom na sneg

Red Bullovci so podobno kot lani, z dirkalnikom F1, letos za adrenalinski preskus na belih strminah zaprosili mojstra na dveh kolesih. V pripetem video posnetku preverite, kako je Španec užival v vožnji po snegu.

Pogovor prvakov

Honda je danes objavila zadnjo letošnjo epizodo svoje Racing TV, v kateri glavno vlogo igrata svetovna prvaka v razredih MotoGP in MXGP Marc Marquez in Tim Gajser.

Zima na Rossijevem ranču

Na ranču Valentina Rossija dirkajo vse leto. Doktor je nazadnje na svojo stezo v Tavullii ob stalnih »gostih«, Italijanih, ki nastopajo v svetovnem cestno-hitrostnem prvenstvu, povabil tudi specialista za »dirt-track« dirkanje, Američana Sammyja Halberta in Brada Bakerja.

Lorenzo v kokpitu formule 1

Jorge Lorenzo je pred nekaj tedni končno uresničil svojo dolgoletno željo, sedel v Mercedesov dirkalnik formule 1 in odpeljal kar nekaj krogov na stezi v Silverstoneu.

Rossijeve priprave na zadnjo dirko

Valentino Rossi je pretekli vikend kar nekaj časa preživel na svoji makadamski stezi in s pol bratom Luco Marinijem treniral za zadnjo dirko v Valenciji.

KTM v Avstriji predstavil svoj MotoGP dirkalnik

KTM, ki prihodnje leto vstopa v razred MotoGP, je v soboto predstavil svoj motocikel RC16. Prva dirka v kraljevskem razredu jih čaka novembra v Valenciji.

Rossi - The Boss

Objavljamo zadnji peti del dokumentarca o Rossiju, ki prikazuje, da je Valentino Rossi ne samo človek, ampak veliko podjetje s kar nekaj zaposlenimi.

Iannonejev krog po Red Bull Ringu

Sredi avgusta se bodo dirkači razreda MotoGP pomerili na stezi Red Bull Ring za VN Avstrije. V teh dneh je stezo med drugim preskušal tudi Ducatijev dirkač Andrea Iannone, ki je drugi dan testiranj postavil najhitrejši čas. Preverite njegovo vožnjo.

Dokumentarec o Rossiju, četrtič

Objavljamo četrti del dokumentarca o devetkratnem svetovnem prvaku iz italiajanske Tavullie.

Z Rossijem na ranču

Objavljamo tretji del dokumentarca, ki se tokrat posveča pripravam Rossija na njegovem ranču.

Rekordna vožnja Michaela Dunlopa na Isle of Man TT

27-letnik je na Isle of Man na prvi dirki pisal zgodovino, saj je krog prevozil v manj kot 17 minutah. Preverite video.

Rossi in Mugello

Drugi del serije o Valentinu Rossiju prikazuje Doktorja na domači dirki v Mugellu. Več o norosti, strasti in pritisku, ki ga prinaša s sabo dirka za VN Italije, si poglejte v spodnjem videu.

Gajser iz vesolja

Kako je slovenski vzhajajoči zvezdnik po padcu na drugi dirki v Latviji vozil tudi dve sekundi hitreje od vseh ostalih na progi.

Najboljši padci 21. stoletja

Ena od zbirk zanimivih padcev v zadnjih 15 letih.

Sheene in Daytona 75

Eden največjih playboyev motošporta, Barry Sheene, je leta 1975 na testiranjih za Daytono padel pri 250 km/h. In ostal živ. Kot vedno.

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...