MotoGP Video

Italijani prvi predstavili orožje za letošnjo sezono

Ducati je prva ekipa, ki je predstavila podobo motocikla za 2020 na uradni predstavitvi v Bologni.

Zarco oznanil 2020 z Avintio

Kar je bila že dolgo časa javna skrivnost, je zdaj tudi uradno – Johann Zarco je podpisal pogodbo z Ducatijem n bo prihodnje leto vozil pri Avintiji.

Marquez v akrobatskem letalu

Svetovni prvak je preizkusil akrobacije v akrobatskem letalu in povedal, da so občutki čisto drugačni od vožnje motocikla.

Prvi najboljši čas sezone Rossiju

Če se po jutru dan pozna, ali večer natančneje, potem ta mine v znaku dobljenega prvega treninga najstarejšega dirkača v polju.

Zadnja dirka najbolj nora v sezoni

Adnrea Dovizioso je v dežju dobil veliki finale letošnje sezone, dirko, sestavljeno iz dveh delov in dirko, na kateri je polovica dirkačev šla po tleh.

Dovi pred Rossijem

Na prvem treningu predzadnje dirke letošnje sezone je Dovizioso za desetinko ugnal Rossija.

Bautista bo zamenjal Lorenza

Glede na to, da je najbolj poseben od vseh dirkačev na Japonskem naredil le dva kroga in da ne bo nared niti za naslednjo dirko, ga bo na Phillip Islandu zamenjal Alvaro Bautista.

Maruquez že vidi naslov

Prva VN Tajske se je končala v zadnjih metrih v prid aktualnega svetovnega prvaka. Marquez je prav v zadnjem ovinku opravil z Doviziosom kot je Italijan že večkrat z njim.

Vinales dobil prvi trening pred Rossijem

Yamahin duo je presenetljivo na vrhu prvega treninga na novem tajskem dirkališču.

Gajser za konec indonezijske turneje odličen drugi

Tim Gajser se iz Indonezije vrača z novo vrhunsko uvrstitvijo v svetovnem prvenstvu MXGP, drugim mestom.

Letošnji motor mu vliva upanje za odlične rezultate

Po razočaranju v lanski sezoni želi veteran čim večkrat krojiti vrh v MotoGP.

Hondina dirkača v šoli

Še ena prednovoletna - Dani Pedrosa in MM sta obiskala šolarje, navduši pa iskrenost otrok.

Rossi prihaja na dirko!

Italijan bo poskušal odpeljati dirko za VN Aragonije, so sporočili iz Dottorejevega tabora.

Millerjev grozovit padec

Jack Miller je imel včeraj med četrtim prostim treningom neverjetno srečo, da se je po grdem padcu pobral in lahko nadaljeval z dirkanjem.

Nori Marquez z motociklom na sneg

Red Bullovci so podobno kot lani, z dirkalnikom F1, letos za adrenalinski preskus na belih strminah zaprosili mojstra na dveh kolesih. V pripetem video posnetku preverite, kako je Španec užival v vožnji po snegu.

Pogovor prvakov

Honda je danes objavila zadnjo letošnjo epizodo svoje Racing TV, v kateri glavno vlogo igrata svetovna prvaka v razredih MotoGP in MXGP Marc Marquez in Tim Gajser.

Zima na Rossijevem ranču

Na ranču Valentina Rossija dirkajo vse leto. Doktor je nazadnje na svojo stezo v Tavullii ob stalnih »gostih«, Italijanih, ki nastopajo v svetovnem cestno-hitrostnem prvenstvu, povabil tudi specialista za »dirt-track« dirkanje, Američana Sammyja Halberta in Brada Bakerja.

Lorenzo v kokpitu formule 1

Jorge Lorenzo je pred nekaj tedni končno uresničil svojo dolgoletno željo, sedel v Mercedesov dirkalnik formule 1 in odpeljal kar nekaj krogov na stezi v Silverstoneu.

Rossijeve priprave na zadnjo dirko

Valentino Rossi je pretekli vikend kar nekaj časa preživel na svoji makadamski stezi in s pol bratom Luco Marinijem treniral za zadnjo dirko v Valenciji.

KTM v Avstriji predstavil svoj MotoGP dirkalnik

KTM, ki prihodnje leto vstopa v razred MotoGP, je v soboto predstavil svoj motocikel RC16. Prva dirka v kraljevskem razredu jih čaka novembra v Valenciji.
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...