Motokros

Tim Gajser se počasi vzpenja

V Španiji so motokrosisti tekmovali na tretji dirki svetovnega prvenstva MXGP v motokrosu. Tim Gajser po poškodbi počasi stopnjuje formo, osvojil je šesto mesto. Klemen Gerčar je bil trideseti.

Gajser dobil kvalifikacije

Tim Gajser je v Valenciji pokazal, da je še vedno tisti pravi - dobil je kvalifikacije, za njim sta se uvrstila Fevbre in Paulin.

Tim Gajser po vrnitvi med deseterico

Tim Gajser in Klemen Gerčar sta se na Nizozemskem na drugi dirki sezone svetovnega prvenstva v motokrosu priključila konkurentom v elitni kategoriji MXGP. Gajser se je uspešno vrnil po poškodbi čeljusti in dirko zaključil na devetem mestu, Gerčar je bil na svoji prvi dirki letos dvaintrideseti.

Gajser že doma

Tim Gajser je v nedeljo ob hudem padcu utrpel dvojni zlom čeljusti. Še isti dan je bil operiran v bolnišnici v Mantovi, včeraj pa so ga na nadaljnje zdravljenje z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.

Huda nesreča Gajserja

Tim Gajser je na dirki v Mantovi v sklopu priprav na novo sezono MXGP doživel hudo nesrečo.

Gajser za konec sezone drugi, Irt pri točkah

Franciji se je končala sezona svetovnega prvenstva v motokrosu.

Misano z rekordom

Med dirkaškim vikendom je bilo v Misanu zabeleženih kar 140 padcev, kar je novi rekord.

Gajser po padcu odstopil v prvi vožnji

Gajser je predzadnjo dirko sezone na zahtevnem terenu, na umetni mivkasti progi na dirkališču v Assnu, začel s sobotnim drugim kvalifikacijskim dosežkom in najhitrejšim časom na današnjem ogrevanju.

Na Nizozemskem bo dirkal tudi selektor

V Assnu na Nizozemskem bo v nedeljo predzadnja dirka svetovnega prvenstva v motokrosu.

Tim Gajser v Ameriki tik za stopničkami

Tim Gajser je bil na dirki svetovnega prvenstva na Floridi uvrščen tik za zmagovalnimi stopničkami, v seštevku dirke je osvojil četrto mesto. Zmagal je Nizozemec Jeffrey Herlings.

Tim Gajser bo v nedeljo užival

Motokrosisti bodo v nedeljo tekmovali na Floridi, ki je v letošnjem koledarju edina dirka za svetovno prvenstvo v Združenih državah Amerike.

Tim Gajser zmagal na Švedskem

Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu na Švedskem zmagal s predstavo, kakršnih smo bili od aktualnega svetovnega prvaka v elitni kategoriji vajeni pred letošnjo poškodbo.

Motokrosisti na Švedskem z veliko optimizma

Motokrosisti počasi zaključujejo letošnjo sezono svetovnega prvenstva. Čakajo jih le še štiri dirke. Naslednja bo že ta vikend na Švedskem, kjer bodo tudi Tim Gajser, Peter Irt in Jernej Irt.

Do točk prvič trije slovenski motokrosisti

Švica je gostila petnajsto dirko svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je slovenskemu motokrosu prinesla nov uspeh.

V Švici znova močnejša slovenska zasedba

Švica bo ta vikend že petnajsta postaja za motokrosiste, ki tekmujejo v svetovnem prvenstvu. V kategoriji MXGP bo slovenska zasedba spet močnejša, točke bodo v Švici lovili trije tekmovalci: Tim Gajser, Peter Irt in Jernej Irt.

Tim Gajser na belgijski mivki izven deseterice

Tim Gajser je na štirinajsti dirki svetovnega prvenstva v motokrosu, v Belgiji, v elitni kategoriji MXGP osvojil enajsto mesto.

Tim Gajser vse boljši, tokrat šesti

Karavana svetovnega motokrosa je minuli vikend tekmovala na dvanajsti dirki, ki jo je gostila Agueda na Portugalskem. Tim Gajser se po poškodbi počasi vrača v staro formo, v elitni kategoriji MXGP je osvojil šesto mesto.

Gajser na kvalifikacijah peti

Tim Gajser bo jutrišnjo dirko začel s petega izhodišča, kvalifikacije je dobil Litovec Arminas Jasikonis.

Motokrosisti se bodo pomerili na Portugalskem

V Aguedi na Portugalskem bo ta vikend že dvanajsta dirka za svetovno prvenstvo v motokrosu, na kateri bo Slovenijo v elitni kategoriji MXGP zastopal samo Tim Gajser.

Tim Gajser deseti v Italiji

Antonio Cairoli je zmagovalec enajste dirke za svetovno prvenstvo v motokrosu, ki je bila minuli vikend v Italiji.
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...