Motokros

Začenja se nova sezona

Najboljši motokrosisti na svetu so v pričakovanju prve dirke sezone svetovnega prvenstva MXGP, ki bo v soboto v Katarju.

Gajser tudi državni prvak

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser je v svojo zbirko lovorik dodal še eno. Osvojil je tudi naslov državnega prvaka v razredu open, kjer je slavil na zadnji dirki sezone v Orehovi vasi.

Popoldne sprejem za Gajserja

Svetovni prvak se vrača domov. Tima Gajserja danes čaka veličasten sprejem pred dvorcem Štatenberg v domačih Makolah.

Gajser za konec tretji

otokrosisti so v Združenih državah Amerike sklenili sezono svetovnega prvenstva. Tim Gajser, ki je že pred tednom dni osvojil naslov svetovnega prvaka v elitni kategoriji MXGP, je na zadnji dirki sezone osvojil tretje mesto.

Tim Gajser svetovni prvak!

Motokrosist Tim Gajser je dirko pred koncem prvenstva postal svetovni prvak elitnega razreda MXGP. Dirkač iz Makol je na dirki v Charlottu v ZDA v prvi vožnji osvojil četrto, v drugi drugo, skupno pa je GP končal na drugem mestu, kar je bilo dovolj za osvojitev naslova.

Gajser je danes zapravil 35 točk

Slovenski šampion je odločitev o naslovu svetovnega prvaka prestavil v Ameriko.

Gajser v prvo s preveč napakami

Tim Gajser je v prvi vožnji dirke svetovnega prvenstva razreda MXGP v nizozemskem Assnu osvojil 12. mesto, potem ko je na začetku padel in se moral prebijati iz ozadja. V skupnem seštevku ima zdaj še 90 točk naskoka pred tekmeci.

Cairoliju kvalifikacije, Gajser sedmi

V Assnu so končane kvalifikacije pred prvo zaključno žogo za največji slovenski uspeh.

Gajser po prvi naslov

Slovenski junak Tim Gajser jutri v Assnu potrebuje le še točko več od Cairolija za največji uspeh Slovenije v bencinskem športu.

Gajser v Švici drugi

Tim Gajser je na dirki za svetovno prvenstvo razreda MXGP v švicarskem Frauenfeld-Gachnangu osvojil drugo mesto. Gajser je bil v prvi vožnji po padcu deveti, drugo pa je dobil. Skupno je v Švici zmagal Italijan Antonio Cairoli.

Gajser po padcu v prvi vožnji deveti

Tim Gajser je v prvi vožnji dirke za svetovno prvenstvo razreda MXGP v švicarskem Frauenfeld-Gachnangu osvojil deveto mesto.

Gajser v Mantovi - fotogalerija

Objavljamo kopico odličnih fotografij z dogajanja na dirki v Mantovi, ki jih je posnel Ervin Kordič Rojc.

Gajser pokoril tudi Mantovo

Tim Gajser je zmagovalec velike nagrade Lombardije v Mantovi.

Gajser si je pokoril Otok

Tim Gajser je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v britanskem Matterley Basinu, 11. preizkušnje sezone. Gajser je dobil obe vožnji v elitnem razredu MXGP in je osvojil vseh možnih 50 točk ter tako še povečal naskok v SP.

Gerčar po padcu dobro okreva

Motokrosist Klemen Gerčar, ki nastopa tudi na evropskih dirkah v razredu MXP, po poškodbi rame in operaciji dobro okreva.

Razlika po Franciji za Gajserja nespremenujena

Tim Gajser je na deseti dirki svetovnega prvenstva razreda MXGP v francoskem Saint Jean d'Angelyju osvojil drugo mesto.

Gajser z drugo zmago dneva s polnim izkupičkom

Tim Gajser je zmagovalec dirke za VN Španije v Talaveri de la Reini, devete preizkušnje svetovnega prvenstva razreda MXGP. Gajser je peto zmago v sezoni dosegel prepričljivo, saj je bil najhitrejši v obeh vožnjah in je dobil vseh 50 točk.

Gajser dobil prvo vožnjo v Španiji

Tim Gajser je prepričljivo dobil prvo vožnjo dirke za VN Španije v Talaveri de la Reini, deveto preizkušnjo svetovnega prvenstva.

Gajserju kvalifikacije

Tim Gajser, vodilni v svetovnem prvenstvu razreda MXGP, je odlično začel deveto dirko sezone na najvišji ravni v svetovnem prvenstvu v motokrosu.

Gajser tudi po Trentinu vodilni

Antonio Cairoli je zmagovalec osme dirke svetovnega prvenstva v motokrosu.
NAJBOLJ BRANO

<%' x_showbanner(45) %>
Domov...Nazaj...Na vrh...