Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Video
Na enemu od avtomobilskih odpadov na Kitajskem se občasno znajdejo tudi izjemni avtomobilski primerki, ki jih policija ali dacarji zasežejo lastnikom. Ti pa so kasneje obsojeni na umiranje na obroke.
Nizozemski vlogger Emile Luijben, znan tudi kot MasterMilo, na svojem Youtube kanalu predstavlja nenavadne stvaritve, ki nastajajo v njegovi delavnici. Najnovejša je Renault Clio predelan v tank.
Miro Zrnčevič Mrgud, tovarniški testni voznik in človek, ki od vsega začetka sodeluje pri razvoju, je na nedavnem festivalu hitrosti v Goodwoodu zelo podrobno predstavil Nevero in pokazal, kako zelo brutalen in hkrati zabaven je ta avto. Vse ostalo lahko izpustite.
Voznik Mercedesa C63 AMG je z zažiganjem gum kar nekaj časa navduševal množico ljudi, nato pa zadel luknjo v asfaltu in vsega je bilo v trenutku konec.
Kitajska, z največ prebivalci neusahljiv vir neumnosti. Ali kaj se zgodi, če Aventadorjev auspuh uporabiš za pečenje ražnjiča.
Američani nad nekdanjih jugoslovanskim ponosom niso bili pretirano zadovoljni, so pa nekateri v njem našli možnost za umetniško ustvarjanje.
Voznik orjaškega prekucnika v nekem kamnolomu pri speljevanju ni opazil osebnega vozila pred seboj. Zapeljal je vanj in ga v trenutku zmaličil. Poškodovanih na srečo ni bilo.
Zanimiv video, ki pokaže, kako je videti, ko na ravnem avtocestnem odseku po prehitevalnem pasu prileti voznik, ki vozi preko 300 km/h. Ponekod v Nemčiji je to še povsem legalno početje, ni pa najbolj varno.
Med prvo testno vožnjo novega hrvaškega super električarja je novinar Mat Watson preveril, kako se ob boku Hrvata odreže Ferrari SF90.
Ruski Mythbuster je v najnovejšem preskusu preveril, kako vzdržljiva je navadna avtomobilska guma pri zelo visoki hitrosti.
Po vzoru Clarksonovega preskusa izpred davnih let, se je zdaj našel nek Youtuber, ki je na podoben način mučil starejšo verzijo Toyote Hilux.
Čehinja je pri visoki hitrosti in ob nenadnem umiku ustvarila precejšnje podkrmarjenje, naslednji poskus pri nekoliko nižji hitrosti pa je opravila z odliko. Preverite.
Objavljamo zanimiv video, ki na kratko pokaže, kako so snemali različne akcijske kadre za deveti del Hitrih in drznih. Za dokončen izdelek so sicer uporabili veliko računalniškega dela, a veliko so tudi razbijali.
Španski novinarji so na svojem poligonu naredili nekaj preskusov losovega testa in analizirali obnašanje torinskega malčka na električni pogon.
Gre za tradicionalno tekmovanje, ki ga v Ekvadorju pripravljajo že vrsto let. Kot pravijo, gre za ekstremno športno disciplino, kjer se mešata tradicija in adrenalin. Bistvo tega tekmovanja je, doma izdelano leseno vozilo s krmilom in gumami. Preverite celoten video.
Dogajajo se tudi taki primeri, ko je potrebno za reševanje ujetih sredi ameriškega kanjona, nekoliko več poguma in načrtovanja, da se na koncu vse dobro izide. Vredno ogleda.
Elektrognana Dacia, ki proti koncu leta prihaja tudi na slovenske ceste, je v rokah španskih novinarjev morala na preskus losovega testa. Preverite video.
Proizvajalci za preskušanje delovanja varnostnih asistenc na poligonih uporabljajo tako imenovane lažne avtomobile, v katere, če sistem zataji, običajni avtomobili lahko trčijo in ti ne utrpijo poškodb.
Izbrskali smo zanimiv video s tekmovanja na Češkem iz leta 2018, kjer so svoje terenske sposobnosti kazali osemkolesni orjaki. A ni šlo vedno vse po načrtih.
Ustvarjalci Hitri in drznih so izdali nov napovednik za deveti del in končno napovedali točen datum premiere. To se bo zgodilo 25.junija.
Brian Johnson, prvi obraz skupine AC/DC, je poznan tudi kot velik oboževalec avtomobilov. V svojem avtomobilskem šovu je obiskal glasbenega kolega, bobnarja Pink Floydov Nicka Masona, ki ima v lasti enega redkih primerkov Ferrarija 250 GTO.
Korejski proizvajalec je na novi koncernski platformi razvil novo električno zver in jo za potrebe promocije poslal na preskus, kjer so bili zbrani Porsche 911Targa, Lamborghini Urus, Ferrari California, Mercedes AMG GT in Mclaren 570S. Preverite, kateri od teh je najprej prečkal ciljno črto.
Ameriški novinar je imel med prvimi priložnost na kratko preskusiti elektrognanega Jeepa. Preverite njegove vtise.