Video
Losov test24.08.2020
Za natančno pot je potrebno izbrati športni program
Električna vozilo kot je Porsche Taycan, bi moralo biti zaradi nizkega težišča pri nenadnemu izogibanju oviri bolj suvereno kot klasično vozilo, a Španci vendarle imajo nekaj pripomb.
ZDA21.08.2020
Prvi novinarski preskusi za Bronca, Američani so nad njim navdušeni
V teh dneh v ZDA avtomobilistični novinarji opravljajo prve vožnje z novim Fordovim terencem. Enega od teh preskusov ponujamo v pripetem video posnetku.
Preskus20.08.2020
Alfa Giulia GTAm prvič po premieri na stezi
Pri Quattroruote so pred kratkim dobili priložnost, da se pobliže spoznajo z novo Giulio GTAm, ki ima vgrajen slovenski izdelek. Še preden so se na kratko zapeljali na stezo pa so spoznali tudi nekaj bogate dirkaške zgodovine te znamke.
19.08.2020
Drift s 40-tonskim tovornjakom
V enem izmed kamnolomov si nekateri krajšajo čas z nenavadnimi idejami. Kot je ta, ki vam jo pokažemo v pripetem videoposnetku. Je to posledica preveč gledanja drifterskih vragolij Kena Blocka?
18.08.2020
Kaj posname kamera v gumi, ko ta eksplodira
Možakar, ki je pred kratkim naredil zanimiv preskus, ko je kamero namestil v gumo in jo napolnil, da bi posnel dogajanje med vožnjo, je zdaj šel še korak dlje.
Preskus 15.08.2020
Kako so z enim polnjenjem prevozili več kot tisoč kilometrov
V poplavi različnih preskusov električarjev so svoj dosežek pristavili tudi pri Hyundaiju. S tremi primerki Kone Electric so na stezi Lausitzring preverili, kakšen je doseg, če se s tem električarjem vozijo po nekoliko drugačno zastavljenem režimu.
13.08.2020
Udobna, prostorna in tehnološko napredna
Tako lahko pospremimo ugotovitve ob najnovejših razkritjih potniške kabine Mercedesove admiralske zvezde, ki se javnosti predstavi v začetku prihodnjega meseca.
Dirke v pospeševanju10.08.2020
Super hitri Golf 2, ki gre do 340 km/h
Predstavljamo vam še enega v nizu močno predelanih Golfov, ki se uporabljajo zgolj in samo za dirke v pospeševanju. Tokratni Golf 2 R33 Turbo ima vgrajen motor s kar 1300 konji.
Ekstremi07.08.2020
Vozniki avtobusov so norci
Na Amlfijski obali ob Salermskem zalivu v Italiji je ozka obalna cesta ves čas pravi izziv za voznike, sploh tistih največjih vozil kot so avtobusi
Tehnika05.08.2020
Kako deluje diferencial
V davnih časih pred CGI so pri Chryslerju takole na modelu razložili, kako deluje diferencial. Priznajte, da je bolj jasno in razumljivo kot bi naredili to danes.
Predstavitev27.07.2020
Zelo podrobno o električnem Volkswagnu nove dobe
V teh dneh so se začele prve preskusne vožnje z novim ID.3, ki v Slovenijo prihaja septembra, mi pa vam na ogled ponujamo zelo obširen povzetek spoznavanja z novim električarjem. Pri Autogefühl so zelo podrobno predstavili nov izdelek, izpostavili veliko dobrih stvari, a bili do nekaterih rešitev tudi zadržani.
23.07.2020
Mala legenda, ki je postala brutalna zverinica
Celoten projekt je sicer star že nekaj let, a kljub temu je posnetek še vedno vreden ogleda. Dirkalni Fiat 500 ima vgrajen navit Suzukijev litrski agregat, posebej izdelano zunanjost, medtem ko teža avtomobila znaša zgolj 630 kilogramov.
20.07.2020
Prevrnil povsem novega Minija JCW GP3
Francoski vplivnež in Gumballer, ki v javnosti nastopa kot POG, je nenačrtovano poskrbel za precej lastne samopromocije. Ko je na dom dobil 306-konjskega Minija JCW GP3, je tega želel takoj preskusiti, a se divja vožnja okrog njegove hiše ni izšla po načrtih.
13.07.2020
Kako so zaposleni pri Koenigseggu posneli mini kriminalko
V marketinškem oddelku švedskega proizvajalca super športnih avtomobilov so pred mesecu prišli na zanimivo idejo izdelave promocije za model Regera. Posneli mini kriminalko, v kateri vloge igrajo zaposleni.
10.07.2020
Za promocijo super hitrega Mercedesa angažirali britanskega vplivneža
V kratkem bodo pri Mercedesu predstavili novo zverino - AMG GT R Black Series, ki ima vgrajen V8 motor z nekaj več kot 700 konji. So pa prvič v svoje promocijske vsebine uvrstili znanega vplivneža, ki se na spletu predstavlja kot Shmee150.
07.07.2020
Renault 21 Turbo je glavna zvezda nove francoske akcijske kriminalke
Netflix je pred kratkim v svojo videoteko naložil nov akcijski film Lost Bullet, ki glede na napovednik obeta veliko cestne akcije in razbijanja. V glavni vlogi pa večinoma Renaulti.
06.07.2020
Vpogled v notranjost tovorne ladje za transport avtomobilov in tovornjakov
To je samo ena od številnih Ro-Ro tovornih ladij, ki skrbijo, da avtomobili prihajajo iz tovarn do kupca na drugi konec sveta. Posebnost teh Roll-on/Roll-off velikanskih plovil je, da so namenjene za transport tovora na kolesih. Praviloma imajo vgrajeno rampo za lažje natovarjanje in raztovarjanje vozil.
01.07.2020
Krog po Sachsenringu z novim BMW M4
Bavarci dvigujejo temperaturo pred razkritjem dveh novih cestnih mišičnjakov. Tokrat so na spletu objavili onboard vožnje po znanem dirkališču z BMW M4. Predstavitev se bo zgodila kmalu.
26.06.2020
BMW M3 tik pred premiero
Bavarci so posneli kratek video, v katerem razkrivajo podrobnosti o novem športniku z oznako M3, s katerim so veliko število kilometrov nabirali na najdaljšem dirkališču na svetu.
25.06.2020
Tako skozi svoje oči cesto preučuje Teslin Autopilot
V posebnem video posnetku se nahaja obrazložitev, kako pravzaprav delujejo zapleteni procesi Tesline avtonomne vožnje. Sistem je sestavljen iz enega radarja, sonarja, 8 kamer in GPS-a.
24.06.2020
Kako v japonski tovarni nastaja mini Toyotina raketa
Kratek video zapis prikazuje nekaj tovarniškega zakulisja proizvodnje Toyote Yarisa GR. Ta k nam pripelje pozno jeseni.
Kanada23.06.2020
Tragični filmski skok na trajekt
Zaradi težav z zavorami je takole avtodom v Quebecu s polno hitrostjo preletel rampo in pristal na že odplulem trajektu. 40-letni voznik je umrl v bolnišnici, sopotnica je v kritičnem stanju.
19.06.2020
Sistem E-Call v praksi deluje, a z veliko pomanjkljivosti
Ekipa Avtomobilnosti je preverjala, kako poteka klic na pomoč (sistem E-Call), ki je obvezen v vseh novih avtomobilih. Preskus, ki je zajemal več različnih avtomobilov, je pokazal, da bi se klicni center 112 soočal s praktično nič ali celo z napačnimi podatki. V nekaj primerih pa je sistem E-Call najprej poklical v tujino. Zanimiv in poučen prispevek, ki bo zagotovo imel posledice za avtomobilsko industrijo.
01.01.1970
© Copyright 2017-2021 NjenAvto