#
Video
Rusija21.01.2022
Kaskaderski polet skozi kombi
Evgenij Čebotarev je izvedel podvig in poletel skozi kombi, ki je vanj trčil pri 80 na uro. Preletenih 6,8 metra velja rekord, vendar si je Rus zlomil hrbtenico.
Poskus18.01.2022
Obrat z Lado
Ruski Mythbuster je v svoji novi epizodi dokazal, da je vožnja s precej predelano Lado lahko precej zabavna. A ni šlo vse v prvem poskusu.
Rusija13.01.2022
Operacija uspela, pacient umrl
Nekako tako se je končala reševalna akcija Lade Nive nekje v Rusiji, po tistem, ko je voznik zapeljal na del jezera, kjer je bila plast ledu pretanka, da bi zdržala težo avtomobila. Kako se je vse skupaj končalo, preverite v kratkem video zapisu.
Hrvaška08.01.2022
Pelješki most je pred otvoritvijo
Največji hrvaški cestni podvig je most na Pelješac, ki bo povezal dva dela Hrvaške, ki ju vmes preseka bosanska ožina pri Neumu. Most je v zaključni fazi, Hrtvatske ceste pa so pokazale zračne posnetke in dela. Pelješki most bo tako z dvema kilometroma postal drugi najdaljši avtocestni most v Evropi.
Offroad malce drugače07.01.2022
Take BMW-jeve Petice še ni videl nihče
Vajeni smo drugačnih predelav kot je ta. Bavarska limuzina z oznako 530d xDrive (E60) se je preobrazila v ultimativni stroj za premagovanje najzahtevnejšega terena. Kapo dol mojstru, ki je opravil to spremembo.
Severna zanka Nurburgringa31.12.2021
Niso vsi primerni za dirkaško stezo
Vožnja po zaprti stezi je lahko izjemno zabavna, a pri tem velja upoštevati veliko pravil. Med drugim tudi pravilo hitrejšega. Kolaž posnetkov iz najdaljšega dirkališča na svetu kaže na to, da mnogim to ne gre najboljše od rok.
Autobahn21.12.2021
Ko dosežeš hitrost 414 km/h
Češki poslovnež Radim Passer je letos poleti s svojim Chironom na nemški avtocesti preskusil, ali ta zmore doseči hitrost preko 400 km/h. Če si je ta za preskus omislil dirkaški kombinezon, bi si lahko omislil tudi dirkaško čelado.
Nenavadno13.12.2021
Kaj vse se vozi po Zelenem peklu
V dneh, ko je steza odprta za običajne voznike, upravljalci tega dirkaškega objekta pravzaprav nimajo omejitev, kdo sme in kdo ne sme zapeljati na več kot 20 kilometrov dolgo stezo. V pripetem videoposnetku so na kupu zbrani vsi najbolj nenavadni avtomobili in njihovi vozniki.
Preobrazba10.12.2021
Ko se stara Fiat Panda prelevi v dirkalnik
Pri M-Sportu so poskrbeli za zanimiv projekt in ob tem sestavili simpatičen video zapis. To Pando zdaj poganja 1,6-litrski turbo motor s 300 konji.
Dokumentarec29.11.2021
Sodelovanje med Alpino in BMW-jem traja več kot pol stoletja
Welt je pred dnevi objavil daljši dokumentarni film o podjetju, ki z BMW-jem tesno sodeluje že več desetletij. Alpino je leta 1965 v mestu Kaufbeuren ustanovil Burkard Bovensiepen, ki je za BMW delal že nekaj let prej. Več pa v 50-minutnem video zapisu.
Napovednik25.11.2021
Vse kar je francoskega porekla
Novi Grand Tour, ki prihaja na Amazonov spored 17. decembra, bi znal biti eden bolj zanimivih v zadnjih letih. Trojica je po nove pustolovščine odšla v Francijo. Objavljamo prvi napovednik.
Promocija23.11.2021
Ioniq 5 in Tucson v novem Spider Manu
Korejski proizvajalec in Sony Pictures Entertainment zelo dobro poslovno sodelujeta, zato bosta v novem delu filma o Spider Manu vključena tudi dva vroča Hyundaijeva modela. Posebej za ameriški trg pa so posneli tudi TV oglas, ki ga objavljamo.
Brez milosti 18.11.2021
Preden ga razbijejo, še kratka zabava v blatu
Za potrebe različnih homologacijskih postopkov so izdelali 16 prototipnih vozil Nevera. Petnajst so jih že uničili, zadnji primerek pa je pred podobno usodo Mate Rimac preskusil še v blatu in pesku.
James Bond 02.11.2021
Triki s snemanja uvodne akcije v Materi
Aktualni film o agentu 007, ki ga je zadnjič zaigral Daniel Craig, se začne z vrhunskimi akcijskimi kadri na jugu Italije. A v zakulisju je bilo veliko vloženega dela s strani produkcijske ekipe. Preverite zanimiv video.
30.10.2021
Taycanova vrnitev v prihodnost
Srečanje legende in električnega superšportnika.
Napovednik22.10.2021
Batman ima novega
Marca prihodnje leto v kinematografe prihaja nov film o Batmanu. Glavni junak, ki ga igra Bruce Wayne, poleg tega, da se spet bori zoper korupcijo v Gotham Cityju, v nekaj kadrih vozi tudi nov batmobil. Zdi se, da gre za neko posebno predelavo Chevorlet Camara iz šestdesetih oziroma sedemsedetih let prejšnjega stoletja.
Nenavadne predelave05.10.2021
Rus je na Lado nataknil kar 14 koles
Še eden v nizu norih poskusov, ki jih pripravlja ruski avtomobilski Mythbuster. Tokrat je preskusil, ali se je možno peljati z avtomobilom, ki ima na sebi kar 14 koles.
Legende17.09.2021
Alfistična erotika na poti na Stelvio
Posnetek vožnje na prelaz Stelvio z Alfo GTV6, z zunanjim zvokom, ki prikliče mravljince.
Novo na trgu08.09.2021
Avtodom poln razkošja, cena več kot 2 milijona evrov
Volkner Mobil Performance S je verjetno eden najbolj prestižnih avtodomov ta trenutek. Med drugim ima tako veliko garažo, da vanj parkira tudi Bugatti Chiron. Preverite kratek promocijski video.
Vpogled05.09.2021
Tako v češki tovarni nastaja Hyundai Tucson
Eden prodajno najbolj priljubljenih Hyundaijevih modelov za evropske kupce nastaja v čeških Nošovicah. S 15-minutnim video zapisom, lahko za kratek čas vstopite v tovarno in si ogledate večino delovnih procesov.
Vožnja05.08.2021
Atraktivno s Ferrarijem F40
Ta avto zagotovo še vedno velja za enega najlepših in najboljših modelov v zgodovini italijanske znamke. Zato je najnovejši video nekega možakarja iz Francije dobil nekaj pozornosti. Priporočamo glasnost zvočnikov do konca.
Avtomobilsko pokopališče30.07.2021
Prestižni in povsem zapuščeni
Na enemu od avtomobilskih odpadov na Kitajskem se občasno znajdejo tudi izjemni avtomobilski primerki, ki jih policija ali dacarji zasežejo lastnikom. Ti pa so kasneje obsojeni na umiranje na obroke.
Projekt21.07.2021
Renault Clio kot tank
Nizozemski vlogger Emile Luijben, znan tudi kot MasterMilo, na svojem Youtube kanalu predstavlja nenavadne stvaritve, ki nastajajo v njegovi delavnici. Najnovejša je Renault Clio predelan v tank.
Vredno ogleda 15.07.2021
Testni voznik Rimaca zelo podrobno o Neveri
Miro Zrnčevič Mrgud, tovarniški testni voznik in človek, ki od vsega začetka sodeluje pri razvoju, je na nedavnem festivalu hitrosti v Goodwoodu zelo podrobno predstavil Nevero in pokazal, kako zelo brutalen in hkrati zabaven je ta avto. Vse ostalo lahko izpustite.
1 / 85
© Copyright 1999-2021 Avtomanija